leovandenboogaard-bouwmanagement
© 2015 leovandenboogaard-bouwmanagement
algemeen
• projecten
projectmanagement
bouwkundig advies
kavelcoach
directievoering
• toezicht
linkedin
nieuwbouw muziekcentrum “de Nobel”  te Leiden

Petra Appelhof

2012 - 2016
portfolio
In het voormalige pand van de gebroeders De Nobel aan de Marktsteeg is gebouwd een nieuw muziekcentrum met een grote en kleine zaal en in de foyer de mogelijkheid om kleinschalige akoestische muziek te maken (singer-songwritercafé). Voldoende mogelijkheden voor een brede programmering. De oorspronkelijke uitstraling van dit industriële pand is behouden. Het nieuwe muziekcentrum in de binnenstad van Leiden omvat een ontwerp groot ca. 3.000 m2.

In opdracht van de gemeente Leiden is toezicht gehouden op de fases asbestsanering en sloopwerken, grondsanering en archeologisch onderzoek, de restauratie van de gevel aan de Marktsteeg en de volledige nieuwbouw van “de Nobel”.
Project

Beeld

Periode